cuina

enrere

Al restaurant de LOGOS BERGUEDÀ apostem per una cuina sana i de proximitat. Els horts de la Colònia ens abasteixen de verdures i hortalisses, el Berguedà ens dóna els millors productes de carn, làctics i embotits, i els vins són tots catalans, ecològics i biodinàmics. La gran varietat i riquesa de la cuina mediterrània ens inspira a l'hora d'elaborar els plats, sobretot els de la Taula de Tast i els plats vegetarians. També les espècies hi són presents per aromatitzar la varietat d'ingredients i sabors.


Els primers plats són exposats a la Taula de Tast, freds i calents, i els segons són a escollir de la carta segons cuina de mercat. Tenim, també, plat vegetarià i celíac.


Les postres són elaborades al nostre obrador d'Avià, Logos·Dolç amb producte fresc de l'entorn, sense conservants ni additius i amb poc sucre.

  • Taula de tast
  • El restaurant
  • Taula de tast
  • Els nostres plats
1 2 3 4